Het IJsselfeest wordt georganiseerd door onderstaande vijf horecaondernemers uit de regio.

Theothorne

Het kan in Theothorne!

Theothorne heeft al sinds 1967 een plek midden in de gemeenschap waar zowel particuliere, zakelijke als culturele activiteiten en festiviteiten hun weg vinden.

Dit bruisende horecabedrijf is een plek waar voor elk idee en activiteit letterlijk en figuurlijk de ruimte is. Het is dan ook de uitdaging van Maurice Vloed en zijn team de gasten te ontzorgen, te verwennen en zich thuis te laten voelen.

Passie, persoonlijkheid, gastvrijheid, diversiteit, huiselijkheid en directe communicatie zijn een aantal kernwaarden waar wij voor staan. We hopen dan ook dat u voldoende inspiratie op zult doen om een waardevolle dag te hebben.

www.theothorne.nl

GRAND CAFÉ DE BURGEMEESTER VAN DIEREN

Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan in ons café restaurant. Lunch- en Diner- Café. Zo kunt u à la carte eten maar ook een barhap nuttigen. Onder het kopje menukaart kunt u onze kaart bekijken met bijbehorende prijzen, deze kaart wisselt per seizoen. Re3serveren? Dat kan via ons formulier of door ons te bellen op 0313 – 413433

www.dbvd.nl

De Harmonie

Een gezellig familie bedrijf met een sfeervol café een prima restaurant, en een stijlvolle zaal geschikt voor veel verschillende doeleinden.
Tevens beschikt de harmonie over zeer royale “hotel” kamers.
Die als prima uitvalsbasis kunnen dienen voor een sportief weekend, fietsen, wandelen of mountainbiken, de veluwezoom begint in onze achtertuin!
Een prachtig terras onder de bomen maakt het ruime aanbod compleet.
Op deze site geven we u een globaal beeld van ons bedrijf.
Heeft u nog vragen, of wilt u liever een persoonlijk gesprek, neem dan gerust contact met ons op.

www.harmonielaagsoeren.nl

Café de Tapperij

Café de Tapperij is een mooie bruine kroeg op het horecaplein in Dieren Zuid, dicht bij de IJssel en de bossen. Er staat een heerlijke Chesterfieldbank in een gezellig zitje, waar in de toekomst een knapperende openhaard bij komt om het af te maken. De sfeer die er heerst, is ontspannen en gezellig. Een perfecte locatie om even bij te komen na een lange dag.

Tijdens natte en donkere dagen is er binnen altijd wel gezelligheid te vinden. Zo kan er gedart en gepoold worden, kunnen er bord- of kaartspellen worden gespeeld of gewoon een drankje gedronken worden.

Maar ook in de zomer is het heerlijk bij Café de Tapperij. Er is een leuk terras, waar in de zon genoten kan worden van de bedrijvigheid op het plein. Mocht het te warm zijn in de zon, dan is er binnen de verkoeling van de airco.

Het aanbod van Café de Tapperij is wisselend en past zich aan het seizoen aan. Speciaal bieren zijn altijd aanwezig, met daarbij de beste hapjes. Mocht de klant toch nog iets missen in het assortiment, dan wordt ervoor gezorgd dat het ontbrekende drankje de volgende keer wel aanwezig is.
www.detapperijdieren.nl

Eetcafé het Schilderij

Eetcafé het Schilderij

Een uniek horecabedrijf aan de zuidoost Veluwezoom. Het Schilderij is een karakteristiek schilderachtig eetcafé waar het goed en gemoedelijk toeven is! Met tal van mogelijkheden voor groepen tot 60 personen.

Twee prachtige van elkaar afgelegen tuinterrassen geven u de mogelijkheid voor de nodige privacy. Dit gezellige eetcafé zorgt op maat voor uw diners, barbecues, koude en warme buffetten, of welke wensen u maar heeft.

De ligging aan de rand van de uitgestrekte bossen is zeer uniek. Op plus minus tien minuten loopafstand vindt u de Gelderse IJssel. Kortom we zijn een bedrijf dat het u naar de zin wil maken; vriendelijk, gastvrij en kinderen zijn van harte welkom.

Ruime parkeergelegenheid, openbaar vervoer (trein of bus) op maar 3 minuten afstand.
www.schilderij.net